Tuesday, May 10, 2011

Kau Buang Tebiat Apa Asyik Nak Update Jek?

Assalamualaikum dan hello tuk semua orang. ganas kan tajuk aku. cepat terasa. cepat2. ha. jangan terpengaruh dengan tajuk dekat atas tu. kata-kata tersebut hanya ditujukan untuk aku. bukan ko! bukan ko, dan bukan ko jugak. *takut ada orang salah anggap. aku kan skema*

aku rasa aku sekarang buang tebiat la. asyik nak update. nak tunjuk aku punya doodle yang bosan, yang sama. seriusly aku ntah-apa-apa. tak apalah. aku hanya nak tunjukkan perkembangan aku men-doodle dengan lebih canggih. ha. kau ada? tak ada kan. hahaha.

semalam aku guna paint je doodle kan. tapi hari ini aku lebih maju sedikit. maju beb. aku doodle guna photoshop. ha. ko pandai? tak kan.. *alamak aih masz. orang dah khatam kot guna photoshop ni* malu. hee.

masih berkonsepkan benda yang bosan. sama. bosan lagi. doodle aku dah jadi. comot-comot cute gitu. haha *sila penampar diri sendiri laju-laju*
okiesh. meh tengok hasil memalam buta aku men-doodle.

oh. suka-sukanya. sila puji walaupun tidak suka. haha

ha. korang paham tak doodle aku tu? manalah tau tak paham. macam kawan aku sorang. aku doodle burung, ada ke dikatanya kelawar. tak ke kocik hati akak. uh oh.

okie. stop here. charlo betey








================Cakap Lagi=====================
aku dah beli novel Siti Rosmizah ; 7 hari menyintaiku. ha. korang ada? tak ada kan. aku dah suruh korang jayakan  budaya membaca. korang degil. ha. gitulah. macam mana Malaysia nak maju 2020. haish. tak tahu aku nak cakap apa dengan orang ni. nak jadi apalah. ha. apa lagi. pergi ambik buku, pergi bacalah mek oi.

1 comment:

Miss Ran said...

gilo haha

hebak konon tu

Thanks!!

terima kasih kerana sudi singgah baca apa
yang aku merepek ni. huhu. cewwah.
haha. bubbbye

Pages