Sunday, May 22, 2011

Angry Birds

assalamualaikum and hello untuk korang semua.

korang pernah main game Angry Birds tak? game tu famous betul sekarang. aku tak tahulah apa yang besh sangat pasal game tu.

aku tulis sebab aku tertengok kat FB tadi. kawan aku share pasal game ni. yang orang addict sangat, sampai sanggup bawak ke real life. what-the-pak. tak ada faedah betul. tak caya, korang tengok sendiri.membazir masa betul..



PS;
daripada main Angry Birds ni, baik korang main fruits Slice. lagi besh aku rasa. bangun2 tidur, terus main game tu. hee

1 comment:

Miss Ran said...

gilo gjet..wa layan main lain=P

Thanks!!

terima kasih kerana sudi singgah baca apa
yang aku merepek ni. huhu. cewwah.
haha. bubbbye

Pages