Thursday, March 17, 2011

Making A Cute Cartoon

okie,
ni 1st time aku nak join contest,
aku bukak Facebook tadi, dan aku diinvited join contest ni.
dari SB kan.

so, dengan gedik-gedik. aku pun joinlah!
macam besh je contest ni,

nak join jugak,
klik nama beliau untuk pergi blog cik Husdee ni ek .

ok. ni gambar aku lukis.
biasala macam budak-budak.
lukis pun pakai tangan,
da la tak berseni, buta IT pulak tu,
uh oh.

ni gambar sebelum aku warna

huduh bukan. aku memang warna comot


okie tuan punya contest.
terima la ye.
suka tak suka, terima jugak! hehee.
okie. stop here,
charlo betey.


12 comments:

Miss Ran said...

woooowwww

ko da tinggl link kat org tu tak?

Masz Mukhtar said...

suda sifu contest.

kelaka bukan. haish.
1st time join contest.
dala katon kelaka. haish

Miss Ran said...

comei da ni..
aku sifu?
werk
aku contest ni tak bole msuk hahaha

bgus2

Masz Mukhtar said...

ko memang sifu pun.
sume contest ko join.
aku ikotla tunjuk ajar ko.
masukla weh contest ni.
kang tak lengkap, takleh jadi master pulak.
hahaha. :DD

Miss Ran said...

hahah bengong ini budak
mls aku
ko sje mempersenda BAKAT aku kan

ceh

sembil9n said...

:) comey >>>
Gud lux3

huSDee_sweet said...

tq coz join

deeya said...

terbaek lah !! chumel karikatur tuh .. sapa cakap ang buta seni cik masz ooooi !!

Masz Mukhtar said...

pipaH; ahh. ko mmg berbakat. kalaulah aku ada bakat macam ko. hee.

sembil9n: awak punya kartun lagi cumel. saye dah tgk. kalaulah saya dapat buat macam awak. :((

husdee: wc

deeya:dah memang buta seni pun deeya. nak wat cane. ni saje gedik2 tak sedar diri nak juin. sob.sob

Masz Mukhtar said...

pipaH; ahh. ko mmg berbakat. kalaulah aku ada bakat macam ko. hee.

sembil9n: awak punya kartun lagi cumel. saye dah tgk. kalaulah saya dapat buat macam awak. :((

husdee: wc

deeya:dah memang buta seni pun deeya. nak wat cane. ni saje gedik2 tak sedar diri nak juin. sob.sob

hanisa sabrina said...

hahah.comel gilaa. :)

cik najihah said...

nice & simple...
wah ade bakat melukir ni..hihi

Thanks!!

terima kasih kerana sudi singgah baca apa
yang aku merepek ni. huhu. cewwah.
haha. bubbbye

Pages