Tuesday, March 15, 2011

Doodle Dekat Payung Pulaklah!


Assalamualaikum.
Apa khabar semua? Bajet  macam ada ramai pembaca. Hehe.
Aku memang syok sendiri.

Bosan bukan? Sekarang aku cuti.
Tak tahu nak buat apa.
Bukak lappy pun jarang-jarang.
Internet pulak slow macam siput sedut.
Rugi je bayar tiap-tiap bulan.
Serius, aku tidak tipu!
 Haish. Nak tahu perkembangan dunia luar pun susah.
Nak blogging tak boleh,
Nak facebook-ing rasa macam nak maki.
Apatah lagi nak berblog-walking.
Memang tak dapat lah jeng. Uh oh.

Jadi, untuk mengisi masa lapang seminggu ni,
Aku dah buat doodle dekat payung. 0h ko, buat assignment malas. Hee
Payung tu aku buat untuk kawan aku.
Bak kata dia, nak love-love.
Aku buatkanlah. Tapi hasilnya macam biasa lah.
masih lagi comot hasilnya.

P/S; sorry Pipah, sebab comot,
Cat tu tak sesuai untuk payung tu.
Dah buat, baru perasan. Sorry k. Hehe

Okie, stop here,
Chow. Charlo betey

5 comments:

Miss Ran said...

er cantikla aku ske..wahahaha

tak sbr nak pakai g kelas..love2

deeya said...

nak jugak payung sebijik macam tuh !! nak lah nak lah .. nak jugak ! (O_o)//

Masz Mukhtar said...

pipah: itu payung sudah comot. maap.patut wat kenangan je. heee

deeya: ambiklah. saya tidak kisah. heee

Miss Ran said...

hah ikhlas ke tak ni..alaaaaa

hanisa sabrina said...

lawaa sangat sangat !

ni bukan buta seni nihhh

Thanks!!

terima kasih kerana sudi singgah baca apa
yang aku merepek ni. huhu. cewwah.
haha. bubbbye

Pages