Friday, December 2, 2011

Giveaway Shakura Pigmentation Beauty by Dyla Zaman

Hi! Hi!

Disebabkan aku bosan tahap gaban cuti-cuti ni, aku pergi jenjalan ke blog-blog orang. Dan tetiba junpa satu giveaway ni. Haish. Macam besh je aku nak join. Mana tau bertuah kan, dapatlah i Free 1 Full Pigmentation Treatment worth RM300. Kelas gittew.




Syarat dia senang je.

1) Buat satu entry "Giveaway Shakura Pigmentation Beauty by Dyla Zaman"

2) Letak header blog beliau dan link kan ke blognya

3) Kalau nak kukuhkan lagi sebab kau orang nak sangat give away tu, kauorang boleh letak gambar dan bagitau sebab-sebab kenapa kauorang nak.

4) Tinggalkan link entry dkat ruang komen beliau.

5) benda ni tak ada tarikh tutup. Sukati dia lah nak tutup bila. Kauorang boleh join sukati kauoranglah. Lepas nenek kau kahwin pun masih ada masa lagi nak join.

Meh aku bagitau kenapa aku nak sangat giveaway ni.

Sebenarnya..aa..aa..aaakkuu tak pernah pun pergi buat treatment pasal kecantikan ni. Huwaaa. *nangis guling-guling dekat lantai* aku pun rasa gak pengalaman dia macam mana. Taklah nanti cucu aku tanya akan datang, aku ternganga je mulut tak tau nak jawab apa.

Sambil mengesat hingus yang mengalur keluar macam air terjun yang mengalir deras akibat hujan kebelakangan ini, aku harap si Dyla Zaman ni akan kesiankan aku, lalu berbesar hati bagi aku tiket tu. Aku pun nak merasa jugak. *sobs.sobs.

Lagipun cuti-cuti sem ni jerawat suka sangat bermain-main di muka aku ni. Suka sangat sampai dia jadikan muka aku ni rumah diorang. =_=' suka-suka diorang je nak datang,lepak,pastu blah. Huh!

Aku berharap Cik Dyla kesiankan aku. Bagi k. Okie. Aku tunggu. Dyla dah janjikan. Kan. *gembira*
Eh. Lupa Kauorang kalau nak join, pergi klik itu headaer dia oki!

P/S: untuk Pipah. Mehla join jom! Hehe

3 comments:

syaidatie nurdilla said...

Hye Dear.. Thanks joined GA.. Tunggu result esok k.. @~@

GEYLANG said...

jom join give away ni :)

http://geylang-shop.blogspot.com/2011/12/geylang-shop-december-giveaway.html

KizZ said...

So sweet tutup mulut pakai kain..

Thanks!!

terima kasih kerana sudi singgah baca apa
yang aku merepek ni. huhu. cewwah.
haha. bubbbye

Pages