Wednesday, January 12, 2011

Musim Limau Dah Kembali Weh!!


assalamualaikum semua.

tengah buat apa tu? aku harap buat benda yang berfaedah okie. haha
gila skema kan. aku bukan budak skema! aku hanya mencuba untuk
membudayakan skema dalam kehidupan aku. budaya yang boleh diterima kan.
ha ko! semangat EDU telah meresap ke dalam jiwa aku, hingga aku melalut, lalu
lupa apa yang aku nak tulis. haha.

okie. back to the topic. ececeh. speaking you! yela. MUET da tak payah ambik.
damn! seriously. aku betul-betul-betul gembira. aku tak suka MUET. dan aku
jugak tak suka belajar BI. adoi. dah-dah. aku nak cite pasal limau ni.

Macam biasa. Tahun Baru Cina kan dah dekat.
damn! gila rajin aku. haha
Aku dengan perasan nak jadi orang Cina
yang telah memonopoli ekonomi negara ni, pun beria beli limau. Aishh..
aku ke yang beli? Salah-salah. Aku mintak je. Abang
aku setengah Melayu, setengah Cina tu yang belikan
untuk aku. Hari-hari mak makan limau. Muak you!! Tapi takpe.
aku ada dua orang kawan gila yang akan makan limau-limau
tu. Pipah senget dengan Naniey gemuk. Sabar ye.
Aku tau korang suka makan limau. Aku bagila korang makan kan. Haha.

Tapi kan, bila limau dah terlalu banyak, aku cam tak hargai pulak limau tu.
Mentor aku bagi limau sorang sebiji, then aku dengan rajinnya,
telah menconteng limau tu. Biar cantik sikit.
Oii, mak aku marah la conteng-conteng makanan.
Makanan untuk dimakan okie.
inilah hasil eh. buruk betul.


Okie-okie. Balik topik balik. Pastu limau
cantik hodoh tu telah aku serahkan kepada Apipah. Macam Top Model. Tema pretty/ugly, tapi limau ni tak dapat ambik shot yang baik. Jadi hodoh cantik. Confirm kena eliminated ni. haha. Okie Apipah.
Jaga okie limau tu. Jangan makan! Amanah ni!



Okie. Chow. Mahu mandi. Gudddddbyyyeeee!












3 comments:

Miss Ran said...

kitorang je ske makan limau..ceh die yang beria
aku suke hahaha ko wtpe dsne???

Masz Mukhtar said...

takde watpe. cube menggodeh blog ni ha.

Miss Ran said...

aku tau
kang da siap
aja aku k

Thanks!!

terima kasih kerana sudi singgah baca apa
yang aku merepek ni. huhu. cewwah.
haha. bubbbye

Pages