Monday, September 20, 2010

Selamat Ulang Tahun Sayang


Diam tak diam. Dah habis dah cuti aku. Sekarang da start dah kelas macam biase. Bangun pagi. Pergi kelas. Balik. Tidur. Buat kerja. Buat yang rutin lah! Uh oh. bosan. 
 

Hari ini, dah 20 hb. Semalam birthday Geto. Akibat kesibukan aku buat assignment yang melambak2. Aku tak dapat pun mengisi saat-saat indah pada hari tersebut. aku kecewa. Kalau tak ada assignment, dah terbang dah KL, celebrate birthday dia. Tak pernah kan celebrate birthday dia. Uh oh~



Mungkin tahun ni tahun paling teruk untuk birthday dia bagi aku. Aku tak bagi hadiah, even buat kad langsung. Telefon wish malam birthday pun, dia yang tepon aku. Dah la tu, aku suruh dia tolong aku buat assignment pulak malam tu. Berjaga orang tu tolong aku buat kerja. Teruk betul aku kan. Uh oh. apalah nasib.



Pada Iqbal, im reeeaaallyyyy sorry sebab tak dapat luangkan masa time birthday kamu. Banyak pulang komitmen dia. Apalah nasib kan. Kesian kamu dapat awek macam aku. Uh oh. nanti aku bagi hadiah ok. Murah, kecik dan hodoh. Handmade! Jangan kutuk tau. Hehee.



Ok. HAPPY belated BIRTHDAY sayang.

Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

Semoga hubungan kita kekal sepanjang hayat.

Belajar rajin2.

Nanti dah kawin, duduk Perak okie. Haha.

Luv u~

3 comments:

Miss Ran said...

sadis

IBAL said...

yang x banyak cakap : luv u too~~

Masz Mukhtar said...

ifa: ape yg sadisnye?? takde pape okie.

ibal: kamu byk cakaplah! wek.

Thanks!!

terima kasih kerana sudi singgah baca apa
yang aku merepek ni. huhu. cewwah.
haha. bubbbye

Pages