Friday, August 3, 2012

Siri Orang Lidi: Ucapan

Hari ini 3 Ogos 2012.

Dikesempatan ni, aku nak ucap Happy 25th Birthday kat orang yang paling rapat dengan aku sejak dari kecik, Epul. Semoga panjang umur, murah rezeki *nak raya ni, duit raya aku jangan lupa. Nak shopping lagi* dan jugak berbahagia hingga akhir hayat.

Sekali lagi,

Gua sang lu bro! Sampai akhir hayat. Dah kahwin nanti jangan lupa adik kau yang baik ni. Peace!

1 comment:

Iffah Afeefah said...

ala tomei2 nye

hahaha adik y baik

buat hantaran lembab

Thanks!!

terima kasih kerana sudi singgah baca apa
yang aku merepek ni. huhu. cewwah.
haha. bubbbye

Pages