Monday, July 25, 2011

Bertahanlah...... Iskandar!

Assalamualaikum dan hello semua. Eceh. Macam ada orang baca.

Kesian aku tgk Iskandar. Asyik sakit je. Tulah. Dah tua agaknya.
Doktor kan hospital ni pun kelam kabut je. Sedaya upaya tolong Iskandar.
Nurse hospital ni tak ada pulak. Tak menang tangan jadinya doktor tu.

Bertabahlah Iskandar. Akak temankan Iskandar sampai Iskandar keluar hospital k.
Akak duduk diam diam dekat kerusi yang tak selesa, namun angin yang sangat menselesakan.
Iskandar jangan sedih. Akak ada setiap masa bersama Iskandar


Akak nak Iskandar tahu, akak sayangkan Iskandar




Iskandar kena sihat. Kalau tak, akak yang masuk hospital betul betul kalau bawak Iskandar.



"oi Apek. Apsal lembab sangat lu bikin kereta wa?" monolog dalaman.


PS: doakan aku selamat memandu Iskandar sampai Melaka petang ni




============= nak tulis lagi ===============
aku dah beli paper cutter. Kau ada? Sila jangan jelesh. Oki. Tak jelesh.
Haishhh. Senanglah nak buat kerja lepas ni. Puhhhhh

2 comments:

Naniey TJ said...

lor....iskndr skt ke....
adush...xpe2...b'thn la iskndr b4 dp adik bru....

Iffah Afeefah said...

tak jeles sbb ley gne sme

akak bertabah la

maria pon sokmo meragam

Thanks!!

terima kasih kerana sudi singgah baca apa
yang aku merepek ni. huhu. cewwah.
haha. bubbbye

Pages