Tuesday, July 27, 2010

Nak Makan! Nak Makan! Nak Makan jugak!


Letak n3 lagi. Humangaih. Betapa aku gila
mencapap di dalam blog. Sume benda nak upload. Uh oh. 
tak kisah la kan. Blog aku. Sukati aku la kan nak update bapa banyak
kan. Kan. Kan.
Adoi.  Masih terasa kenyang, 
walaupun da lama lepas  berbuka puasa tadi. 
Tu lah, makan banyak sangat! Ada lagi kuih yang belum makan. 
Aish. Ini semua sebab mimpi pergi beli makanan, tu yang tak pasal-pasal 
semua nak beli. Kenyang sangat!

Even da kenyang pun, aku masih lagi teringin
nak makan cheese kek. Lama dah teringin. Dari
cuti sem bulan 6 dulu. Tapi masih belum
ada kesempatan nak makan. Kan sedap kalau dapat
makan sekarang. Disaat aku tengah nak sangat makan chhhhheeeesssssseeeee kek itu.
sedap betullll. nak. nak!

Nyummy! Dapat aku rasakan kenikmatannya.
Sedap2. Hehe. Tapi nak buat macam mana, puasa. Takkan 
nak beli untuk berbuka pulak. Kang da tak sedap rasanya.

Terus taknak makan lagi. Dah rugi nikmat dunia.
Kan. Kan. Cheese kek ni sedap makan on
the spot! Bayar, bukak kotak dan terus ngap! Nyummy! Hmm. 
(terfikir, ada ke orang nak belikan? Sebab
orang belanja lagi nikmat kek tu! Hahaha)

 Lagi satu, aku 
teringin pulak nak makan burger.
Tadi mimpi siap aku beli burger bagai. Uh oh.
sedap je kan cheese dia
sedap sangat tu! Walaupun makan tak 
mengeyangkan, malah menggemukkan, tapi aku masih
sukakan ia! I’m lovin’ it! Nyum. Nyum. 
Suka burger ramli. Kalau ada cheese, sedap jugak kan.
Burger cheese daging 1!

\

Aish, pesal la aku cerita pasal makan ni? 
Kempunan makan kah? Hahaha. Berharap dapat 
makan dua-dua ni  bila ada kesempatan dan rezeki lebih. 
Mesti gembira kan menikmatinya. Kan. Kan. Kan. Okie. Mahu memakan
kek kuih-kuih yang aku beli petang tadi. Badak berendam dan keria. 
Tunggu. Aku akan ngap korang. Hehe. 
Sow cin chi. bubbyyyyyeeee

7 comments:

Miss Ran said...

Sebab orang belanja lagi nikmat kek tu! Hahaha)

harap anda berenti brngn..tkde nk blnje aih

Masz Mukhtar said...

tak kesalah.saye masih mahu berharap. boleyla ran. kan ran kan,..

Miss Ran said...

ran??yarkssss
p la bli sok eh

Miss Ran said...

tak bole2..jgn byk bharap
kang kuciwa

Masz Mukhtar said...

ah. da la ko. janji tinggal janji

Miss Ran said...

ko y pose manjang..tak pose ley la pegi..test tayar mahal wakaka

Masz Mukhtar said...

da tak pose, meh makn cheese kek meh. yeha.. saye berdarah B, boleh makan kek keju. uh oh. amboi. itu dunlop mau pigi itu jb lol

Thanks!!

terima kasih kerana sudi singgah baca apa
yang aku merepek ni. huhu. cewwah.
haha. bubbbye

Pages